O NAMA

O NAMA

Prvi Design Hotel u centru Beograda, otvorio je vrata svojim gostima 24. novembra 2007. godine. Unikatan po svom konceptu, Design Hotel Mr. President ima 61. sobu i u svakoj sobi portret nekog od svetski poznatih predsednika.


Ukoliko tražite luksuzan hotel u Beogradu, Design Hotel Mr. President je odličan izbor za Vaš komforan i prijatan boravak.


Najbolji srpski umetnici poklonili su Design Hotelu Mr. President nešto posebno, Rushmore planinu u srpsko-američkoj verziji koja se nalazi u Rushmore baru. Pored toga hotel krase i mnogobrojne skulpture u čeliku, slike i keramičke skulpture u prelepom, modernom dizajnu koje su bile nagrađivane u Srbiji i u inostranstvu.

Jedinstven u Beogradu, moderno dizajnirani enterijer Design Hotela Mr.President daje pozitivnu energiju svojim gostima samim boravkom u hotelu i uživanju u svoj njegovoj lepoti!

Design Hotel Mr. President, nalazi se u centru Beograda, u neposrednoj blizini turističkih atrakcija i autobuske stanice. Od aerodroma Nikola Tesla udaljen je 16 kilometara.

Tokom dana možete uživati u našem kafe restoranu Departman. Bez obzira da li želite predah pred početak poslovnog dana uz novine i kafu, ili Vam je potrebno prijatno mesto za druženje sa prijateljima ili sastanak sa poslovnim partnerima, kafe restoran Departman je idealno mesto za svaku priliku.